August 21, 2019

May 14, 2019

February 27, 2019

February 12, 2019

January 17, 2019

December 26, 2018

December 21, 2018

Please reload

Senaste inläggen
Bloggen

Sällsynt bok - Stjärnmänniskor

December 30, 2016

 

Råkade just se vår gamla bok Stjärnmänniskor på Bokbörsen; en sajt där man köper begagnade böcker på nätet. Vill tipsa dig, ifall du råkar vara en av de som ivrigt frågat oss om denna bok. Vi skrev Stjärnmänniskor, en intervju med Marina Munk, redan på 90-talet. Den blev så poppis och sålde slut på ett par år. Sedan har vi fått frågan hundra gånger, om den inte finns att få tag på någonstans. Men vi har bara ruskat på huvudena. Den boken är så sällsynt nu. 

 

Det här är vårt eget gamla nötta exemplar av Stjärnmänniskor. Ett sparat blädder-ex. som vi haft med på våra föredrag en gång i tiden. Men det är det absolut sista exemplar vi har, så det säljer vi inte. Så OM du är en av dem som har letat efter boken, gå in på Bokbörsen (bokbörsen.se) vetja. Finns en person där just nu, som säljer sitt exemplar för ett par hundralappar. Passa på :)

 

Och vi själva vill passa på att önska dig ett Fantastiskt Gott Nytt År, där många av dina önskningar uppfylls och du känner dig lugn och tillfreds och i ton med din själ och ser hur livet utvecklas på ett underbart sätt.

 

Den 7:e januari har vi en Nyårsträff i Uppsala. Kom gärna! Maila till oss först bara. Vi tonar in till det nya året och dess speciella energier, mediterar och gör oss redo (på flera sätt) för 2017!!!!

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991