top of page

Från hjärtat


Vi fick ett så himla fint sms från en kursdeltagare häromdagen. Orden är så direkt från hjärtat, att jag vill sprida vidare den härliga energi som det lilla sms:et förmedlar. Jag frågade henne förstås om det är ok att jag lägger ut hennes ord här, och det var det :)

"Hej! Tackar er hjärtligt för de givande kurstillfällena som vi haft och ser fram emot de kommande. Ni är som vägledare/guider både på ett psykiskt/kroppsligt plan. Men också i andra sfärer. Och det känns helt rätt. Ni ger oss kraft och mod att gå vidare på vår väg. Lusten att upptäcka mer försvinner aldrig, men kanske dämpas då förvandlingar sker och det känns tungt. Vi upptäcker mysterier tillsammans, men det är ni som guidar. Är sååå glad och tacksam att ni finns. Ha en härlig juletid. Kramar."

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page