August 21, 2019

May 14, 2019

February 27, 2019

February 12, 2019

January 17, 2019

December 26, 2018

December 21, 2018

Please reload

Senaste inläggen
Bloggen

Från hjärtat

December 19, 2016

 

Vi fick ett så himla fint sms från en kursdeltagare häromdagen. Orden är så direkt från hjärtat, att jag vill sprida vidare den härliga energi som det lilla sms:et förmedlar. Jag frågade henne förstås om det är ok att jag lägger ut hennes ord här, och det var det :) 

 

"Hej! Tackar er hjärtligt för de givande kurstillfällena som vi haft och ser fram emot de kommande. Ni är som vägledare/guider både på ett psykiskt/kroppsligt plan. Men också i andra sfärer. Och det känns helt rätt. Ni ger oss kraft och mod att gå vidare på vår väg. Lusten att upptäcka mer försvinner aldrig, men kanske dämpas då förvandlingar sker och det känns tungt. Vi upptäcker mysterier tillsammans, men det är ni som guidar. Är sååå glad och tacksam att ni finns. Ha en härlig juletid. Kramar."

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991