August 21, 2019

May 14, 2019

February 27, 2019

February 12, 2019

January 17, 2019

December 26, 2018

December 21, 2018

Please reload

Senaste inläggen
Bloggen

Speglande skyltar

November 22, 2016

 

Har du tänkt på hur förträffligt attraktionslagen fungerar, inte minst genom olika skyltar på stan... Ofta dyker en skylt upp, som speglar det man för stunden tänker på. Jag är väldigt förtjust i skyltar. Som den här till exempel, som jag gick förbi i helgen.

 

Om vägen in i samhället gick via dig, vad skulle du göra?

 

När vi började med Soulwork hade vi inga förebilder alls. Vi startade allt själva och utgick från vår egen inre/högre kontakt och intuition. Och det var ju också själva poängen; att skapa en utbildningsform för själskontakt och frekvenshöjning, som knappt fanns på kartan - ännu. Vi fick lyssna till oss själva, till vår inre sanning och se vart den ledde oss - så som vi lär ut på våra kurser.

 

I år fyller Soulwork tio år och fantastiskt mycket har hänt i samhället på dessa år. Nu finns det mängder av kurser, coachning och terapier i personlig och själslig utveckling. Mikael och jag känner oss mer och mer som en del av samhället, för i det nya samhället vill massor av människor utvecklas och få kontakt med sin inre sanning och sitt större syfte. De kursformer vi påbörjade för tjugofem år sedan är inte längre udda. Själva tänket är inte längre nytt, främmande eller konstigt för allmänheten. Det är tvärtom "inne" och finns uttryckt på en mängd olika och spännande sätt, i hela världen. Underbart!

 

 

 

 

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991