August 21, 2019

May 14, 2019

February 27, 2019

February 12, 2019

January 17, 2019

December 26, 2018

December 21, 2018

Please reload

Senaste inläggen
Bloggen

Energier och hjärtat

October 26, 2016

 

Stora förändringar håller på att ske med vår jord. Och har redan skett. Massor av människor är redan i ton den nya livsfrekvensen, och de får vara kanaler för mycket höga energier som påverkar allt och alla. Många är inte medvetna om att de faktiskt är kanaler för en högt vibrerande kosmisk energi. De kan tro att det är något fel på dem, eftersom de är alltför känsliga eller alltför annorlunda. De vet inte att de "jobbar extra" som energikanaler. Att de faktiskt är med och skapar en ny jord, bara genom att vara här och finnas till. 

 

Om du känner igen dig i detta, så kom ihåg att det aldrig är något fel på dig! Du försöker bara balansera den nya energin i din kropp, för att kunna vara en så klar kanal som möjligt. Därför får du möta så mycket känslor inom dig, som behöver klaras upp. Därför kan du inte stressa. Därför vill du göra saker på ditt eget sätt. Därför söker du efter vägar som känns sanna och äkta för dig. Därför känner du att du måste tacka nej till saker som andra tackar ja till - och att du vill säga ja till saker som andra inte bryr sig om. Därför känner du dig ensam ibland och som att ingen i din närhet riktigt förstår dig. Därför försöker du värna om din integritet så gott du kan.

 

Därför känner du att du måste, helt enkelt måste, följa ditt hjärta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991