Senaste inläggen
Bloggen

Oktoberhelg


På söndagen fikade vi med dessa fina vänner, Annika och Matt. Det händer väldigt mycket positivt för dem i deras liv, så inspirerande att höra om. Vi kom på att många av våra vänner blommar nu när de fyllt femtio. Nya dörrar öppnas, saker och ting hamnar på plats. En annan vän till oss, sa just att denna period i livet är en tid att "casha in". Det var så härligt att höra just henne säga det, eftersom vi vet att hon haft det ganska tufft i sitt liv. Hur som helst; vi hittade ett sött litet fik i Sickla, som hette Naked Cakes (eller något) och hade en skön och givande stund ihop.

På lördagen jobbade vi. Och tog en promenad på lunchen. Tog några höstbilder på oss och på de färgglada, virvlande löven.

Såhär såg det ut på gatan där vi gick; löv, löv, löv. På sina ställen kunde man nästan dyka ner i dem.

Älskar hösten...

Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991