August 21, 2019

May 14, 2019

February 27, 2019

February 12, 2019

January 17, 2019

December 26, 2018

December 21, 2018

Please reload

Senaste inläggen
Bloggen

Dagens promenad - häng med!

September 21, 2016

 

Porten är öppen. Det är bara att kliva in. Nu börjar dagens promenad i "vår" skog - häng med!

 

 

Ett tempel utan tak. "Flyg hur högt du vill" är den gyllene inskriptionen i det här templet. 

 

 

Men man kan inte stirra upp i himlen hela tiden. Det finns så mycket fint på marken också. Den här söta larven hade ganska bråttom (för att vara larv), men jag hann ta en bild ändå. Den sa: "Vi är alla på väg någonstans, över sten och barr, hemligt medvetna om vår inneboende härlighet. Din form är bara till för att du ska kunna förvandlas och bli den du verkligen är".

 

 

 

Så kom jag fram till "träsket", spegelblankt som vanligt. Där vet man inte vad som är himmel och jord. Allt bara blänker och speglar sig i varandra. Är jag uppe eller nere? Är det någon skillnad? Kan man kliva rätt ut i himlen? Eller är jag redan där? Hm... Uppfriskande frågor en varm septemberdag. 

 

 

Det var lite svårt att gå in igen, lämna det underbara templet, allt grönt och blått (och lite gult).

 

 

Som tur var hittade jag tusentals slånbär, som ville bli plockade och smakade på. Så kunde jag stanna kvar utomhus lite till. Åt och åt. De är som godast nu (även om de är lite sträva i smaken). Det var dagens underbara skogspromenad :)

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991