August 21, 2019

May 14, 2019

February 27, 2019

February 12, 2019

January 17, 2019

December 26, 2018

December 21, 2018

Please reload

Senaste inläggen
Bloggen

Marina Munk i stan

September 15, 2016

 

I den här anrika, pampiga lokalen på Kammakargatan, höll Marina Munk ett upplyftande föredrag i går. Mikael och jag var med och lyssnade och sålde de böcker som vi har skrivit med henne. Två titlar (av fyra) finns kvar fortfarande: Det Stora Uppdraget och Glädjens Tid. Även om de har några år på nacken, så är de ju tidlösa om man ser till informationen om de stora förändringar som sker på jorden... Men var är Marina?

 

 

Här dyker hon upp, strålande som alltid! Det är knepigt att summera föredraget, som spann över väldigt stora områden - som vanligt. Hela universum kommer "in i rummet" genom Marina, och de inre frekvenshöjningarna sätts i ett kosmiskt-andligt sammanhang. Kodordet är Kärlek: Kärlek till allt som är skapat. Det är kärleken som tar oss genom dimensionsportarna, till en expanderad medvetenhet.

 

 

Den guldiga tapeten som täckte väggarna, var ett universum i sig ;)

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991