Senaste inläggen
Bloggen

Ljus och medvetenhet


Även om vi inte direkt märker det eller tänker på det, så går vi in i en högre frekvens av medvetenhet. Det är som att gå in genom portar av ljus, för medvetande = ljus. Vi är alla på väg. Inte härifrån, men till en större förståelse och kärlek. Vi är här, mitt i vardagen, och höjs samtidigt upp till en annan frekvens inom oss själva. Det är bl.a därför det är så turbulent emellanåt, för oss alla. Friktionen ökar när ljuset lyser upp gamla skuggor och sprickor i vårt inre. Men vi går stadigt framåt, och blir ljuset mer och mer.

Den här fina ljusportalen hittade vi på Södermalm en vanlig tisdag :)

Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991