Senaste inläggen
Bloggen

Pippi Power


Fick besök av vår underbara dotter Sara nyligen. Hon dyker alltid upp och inspirerar oss (och typ alla) med sin fria, rörliga, kärleksfulla inställning till livet. Världen öppnar sig alltid lite mer under en träff med henne. Knepigt blir lätt. Vardagen blir kul. För henne finns i stort sätt bara möjligheter. Hon har Pippi Power helt naturligt. Ett tips! Det finns en väldigt bra bok med just det namnet: Pippi Power. Skriven av danskan Gitte Jörgensen. Den är slutsåld sedan några år tillbaka, men om du snubblar över ett ex på en loppis eller så, så ta tillfället köp :)

Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991