Senaste inläggen
Bloggen

Att njuta


Bästa tiden på året att bara njuta... Det vackra, ljusa, varma överallt är så generöst och det är bara att ta för sig. Blev bjuden på middag av äldste sonen Vincent på en båt, som ligger förtöjd vid Riddarfjärden.

Så här satt vi alltså i timmar och tittade ut på vattnet, färjorna och Kungsholmen och pratade om allt möjligt, stort och smått, lugnt och behagligt, på sommarvis. En skön paus för mig som har mycket kreativt på gång om dagarna trots sol och värme.

Sedan lämnade vi båten och tog en promenad runt Reimersholme, där folk satt på gräsmattorna och åt sin middag vid niotiden på kvällen... och två äldre damer satt på en bänk vid vattnet och spelade kort. Ren njutning att se :)

Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991