August 21, 2019

May 14, 2019

February 27, 2019

February 12, 2019

January 17, 2019

December 26, 2018

December 21, 2018

Please reload

Senaste inläggen
Bloggen

Att njuta

July 28, 2016

 

Bästa tiden på året att bara njuta... Det vackra, ljusa, varma överallt är så generöst och det är bara att ta för sig. Blev bjuden på middag av äldste sonen Vincent på en båt, som ligger förtöjd vid Riddarfjärden. 

 

 

Så här satt vi alltså i timmar och tittade ut på vattnet, färjorna och Kungsholmen och pratade om allt möjligt, stort och smått, lugnt och behagligt, på sommarvis. En skön paus för mig som har mycket kreativt på gång om dagarna trots sol och värme.

 

 

Sedan lämnade vi båten och tog en promenad runt Reimersholme, där folk satt på gräsmattorna och åt sin middag vid niotiden på kvällen... och två äldre damer satt på en bänk vid vattnet och spelade kort. Ren njutning att se :)

 

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991