Senaste inläggen
Bloggen

Kattmirakel


Sofia, vår katt, har nyligen fyllt femton år. Hon är en lite rufsig, oändligt tillitsfull och kärleksfull katt. För några år sen gav veterinären henne en diagnos och sa att hon hade max några månader kvar att leva. Om hon skulle klara sig, var hon tvungen att opereras (en mycket omfattande och kostsam historia). Men hon var ändå för gammal för det, sa veterinären, så det gick inte i alla fall. Så det var bara att inse fakta...

Hon var så risig. Kunde knappt stå på benen. Ville bara ligga i en garderob hela tiden. Orkade ingenting. Från flera håll fick vi höra att hon när som helst skulle trilla av pinn. Utan jättemycket hopp började Mikael att heala henne, en liten stund varje dag (så mycket hon tillät, hon reagerade ganska starkt på energin och sa ifrån när det var klart för stunden). Och hon blev piggare. Sakta men säkert blev hon bättre och bättre. Nu, flera år senare, är hon sitt gamla jag igen, bara lite tufsigare. Hon älskar sommaren och gräset och alla fåglar, som hon nu för tiden låter vara ifred. Och vi älskar henne.

Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991