top of page

Plötsligt energijobb


Ibland kommer vi till platser på de mest besynnerliga sätt. Igår när vi skulle ta en biltur till ett loppis, täpptes motorvägen igen. Det blev jättekö. Vi försökte komma dit på alla möjliga sätt. Men hur vi än försökte så blev det tvärstopp på ALLA vägar dit. Så vi hamnade på ett helt annat ställe: I en park till ett gammalt nedlagt sjukhus (!) Det var totalt överraskande för oss, att vi hamnade där. När vi satte oss i parken, bredvid de gamla byggnaderna, fick vi veta - inifrån - att vi skulle jobba med att rena och lyfta energierna där. Så det gjorde vi då. Glädjen efteråt var stor, från så många håll, på så många nivåer. Även om vi själva blev rättså trötta. Men det var det värt.

De här blommorna fanns i parken. Vita och gula. De doftade helt ljuvligt! Någon som vet vad de heter? Vill gärna ha hemma i trädgården :)

Och stora röd-rosa Rhododendron blommade där. Sedan var det klart, och vi begav oss iväg med bilen igen. Hemåt.

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page