August 21, 2019

May 14, 2019

February 27, 2019

February 12, 2019

January 17, 2019

December 26, 2018

December 21, 2018

Please reload

Senaste inläggen
Bloggen

Mitt på dagen

May 30, 2016

Vissa vänner har tid att ses mitt på dagen, en vanlig vardag, vilket uppskattas av oss som plötsligt kan ha en stund över. Vår fina vän Annika Lynton hörde av sig en dag som passade helt perfekt för att ta en fika i Sickla. Annika var just hemkommen från Barcelona och hade en del att berätta. Hon är en färgsprakande person både invändigt och utvändigt. Hon och Mikael har känt varandra sedan de var tonåringar typ. Själv har jag känt Annika i tjugofem år någonting, inte illa det heller :)

 

Vi uppskattar SÅ gamla vänner som hänger med i den inre och yttre utveckling som är en stor möjlighet för alla nu. Att medvetet höja sin personliga vibration till en mer själslig frekvens är ett slags kosmiskt erbjudande som alla kan ta tillvara. Vi kan lyssna inåt och våga följa själens vägledning mer och mer. Vi kan känna vad vi spontant dras till och tycker om. Och ta de steg som känns viktiga, ljusa och sanna. 

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991