August 21, 2019

May 14, 2019

February 27, 2019

February 12, 2019

January 17, 2019

December 26, 2018

December 21, 2018

Please reload

Senaste inläggen
Bloggen

Inspirerande bok

May 5, 2016

Häromdagen kom en bok i brevlådan från danskan Gitte Jörgensen. Det var hennes senaste bok När Själen Kallar - skapa det liv du längtar efter (fast på danska). Hon har tidigare skrivit böckerna Pippi Power och Simple Living (är översatta till svenska). Rekommenderas verkligen. Hon skriver med lätt hand om stora och viktiga ämnen; personligt, klokt, ljust och närvarande. 

 

Jag har hunnit läsa en bit in i den nya boken och märker att jag förstår danska riktigt bra. Jag märker inte ens att det är på danska ibland = mycket inspirerande bok! Nu hoppas jag att denna bok blir översatt till svenska snart, så vi får nöjet att läsa den i Sverige också. 

 

 

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991