top of page

Huttrig vår och livsglädje

Vad kan pigga upp en huttrig vårdag bättre än ett möte med vår underbara dotter Sara. Hon är en så livsglad tjej, full av idéer och initiativförmåga. Sträckan mellan en god idé och förverkligande är kort (hon borde vara med på våra Skapar kurser). Hon är jämt i farten med olika media- och undervisningsprojekt och en massa annat. Så man får passa på när hon har en stund över :)

Sara är dessutom världens bästa fotograf, så om du behöver foton kan du alltid kontakta henne (genom oss). Hon har snart gått ut Konstfack och fotar det mesta, från porträtt till rockband, bröllop, Stockholmsvyer, ja allt möjligt har hon fått i uppdrag att fota. Och gör det så himla fantastiskt bra!

Bilden längst ned har Sara gjort. Den bilden kan man alltid plocka fram när man vill pigga upp sig lite mer. Fungerar utmärkt. Varsågod!

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page