August 21, 2019

May 14, 2019

February 27, 2019

February 12, 2019

January 17, 2019

December 26, 2018

December 21, 2018

Please reload

Senaste inläggen
Bloggen

Huttrig vår och livsglädje

April 28, 2016

 

Vad kan pigga upp en huttrig vårdag bättre än ett möte med vår underbara dotter Sara. Hon är en så livsglad tjej, full av idéer och initiativförmåga. Sträckan mellan en god idé och förverkligande är kort (hon borde vara med på våra Skapar kurser). Hon är jämt i farten med olika media- och undervisningsprojekt och en massa annat. Så man får passa på när hon har en stund över :) 

 

Sara är dessutom världens bästa fotograf, så om du behöver foton kan du alltid kontakta henne (genom oss). Hon har snart gått ut Konstfack och fotar det mesta, från porträtt till rockband, bröllop, Stockholmsvyer, ja allt möjligt har hon fått i uppdrag att fota. Och gör det så himla fantastiskt bra!

 

Bilden längst ned har Sara gjort. Den bilden kan man alltid plocka fram när man vill pigga upp sig lite mer. Fungerar utmärkt. Varsågod! 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991