Senaste inläggen
Bloggen

Fin gammal vän

Vi träffade nyligen vår gamla vän Kristina Pettersson på ett fik i Hammarby Sjöstad. Nu börjar man komma upp i den åldern att en gammal vän verkligen är en... gammal vän. Kristina och jag har känt varandra sedan vi var typ 20 år (vi träffades i Paris för drygt 30 år sedan - gulp). Det har varit fantastiskt att få följa denna underbara vän i livet, dela så mycket, utvecklas jämsides och samtidigt gå åt samma håll på så många vis.

Kristina vann dessutom ett pris förra veckan för Medmänskligt entreprenörskap! En så passande vinnare! Hon är numer psykoterapeut och driver ett ställe i Gamla Stan för psykoterapeuter, som heter Din insida. Ett väldigt fin plats, skapad av Kristinas varma, kloka hand. Jag är så stolt över henne :)

Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991