Senaste inläggen
Bloggen

Ny hemsida och körsbärsblommor


Precis när vår nya hemsida är klar slår körsbärsblommorna ut! Det såg vi på Söder igår där vi tog en arbetsfika (mys + jobb) med vår underbara dotter som gjort hemsidan. Dessa ljusrosa kärleksblommor får symbolisera allt härligt vi vill skapa och ge vidare med denna sida. Tack för all superfin respons på Facebook och per mail! Jag vet att det är "vår" hemsida men den känns som "allas sida", och jag hoppas att du ska hitta spännande, kul och djupt givande saker här. Om du inte har fått det senaste nyhetsbrevet från oss för april, så hör av dig så skickar vi det till dig. Det blev väldigt expansivt, ljust och inspirerande!

Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991