August 21, 2019

May 14, 2019

February 27, 2019

February 12, 2019

January 17, 2019

December 26, 2018

December 21, 2018

Please reload

Senaste inläggen
Bloggen

Ny hemsida och körsbärsblommor

April 19, 2016

 

 

Precis när vår nya hemsida är klar slår körsbärsblommorna ut! Det såg vi på Söder igår där vi tog en arbetsfika (mys + jobb) med vår underbara dotter som gjort hemsidan. Dessa ljusrosa kärleksblommor får symbolisera allt härligt vi vill skapa och ge vidare med denna sida. Tack för all superfin respons på Facebook och per mail! Jag vet att det är "vår" hemsida men den känns som "allas sida", och jag hoppas att du ska hitta spännande, kul och djupt givande saker här. Om du inte har fått det senaste nyhetsbrevet från oss för april, så hör av dig så skickar vi det till dig. Det blev väldigt expansivt, ljust och inspirerande! 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991