top of page

20 mars, söndag, Zoom kl 14.00. Solänglarnas kosmiska kärleksmedvetande - Helandet av motsatser!

20 mars, söndag, Zoom kl 14.00.

Solänglarnas kosmiska kärleksmedvetande -

Helandet av motsatser - in i utvecklingens kärna.

Samtidigt: Vårsolståndet och transformerande energier till Jorden!

Med Nina och Mikael


Denna eftermiddag väver vi samman många spännande teman tillsammans med de starka energierna och vår vägledning. För vår större dröm, för en expanderad verklighet att ta plats på vår underbara planet!


Vi berättar om vårt ursprung med solänglarna och Venus, vår planets högre jag och samtidigt ett nära samarbete. Hur en högre utveckling förankrades på jorden för många miljoner år sedan och hur den brinnande lågan kunde väckas i mänskligheten. Detta ledde till hur människans sinne skapades och den långa evolutionen började sin väg.


Denna evolution ökar nu i ett nytt steg där mänsklighetens själsmedvetande väcks upp till en ny nivå. Detta innebär en ökad kontakt med solänglarna för många och en ny värld.


Vi aktiverar vår högre inkoppling, kärlekskraft och enhet med vårt sanna skapande för att bege oss ut på en ny resa! Vi samlar förmågor, kunskaper, vår inre vilja och klarsynthet för nya steg av försoning och ökat förnuft i mänskligheten.

Vi undersöker också hur det högre medvetandets ”tidsportaler” kan fungera. Hur vi kan omvandla vårt förflutna och koppla in oss via själsmedvetandet ljusportal med en större framtid och solänglarnas aktiveringar i vår tid.

Med spännande samtal, glädje och stöd, upplysande undervisning,

och som alltid starka och intuitiva energiinkopplingar och vägledd meditation!

Tid 2-2,5 tim. Kl 14.00. Pris: 350 kr.
Comments


Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page