top of page

18 sept Vår kärlekskraft, Kristusenergin och temat ”Se, jag skapar allting nytt” - hjärtats ljusflöd

Dags igen för en ny spännande träff med meditationer och undervisning! 18 sept, söndag kl 14.00 på Zoom. Om vår kärlekskraft, Kristusenergin och temat ”Se, jag skapar allting nytt” - hjärtats ljusfödelse!


Detta har många kopplade innebörder till vårt stora steg vi är inne i på vår planet. Av frekvenshöjningen och förnyelser på många plan. Samtidigt med många utmaningar, som sätter fart på oss för att skapa nya lösningar!


Vägen visar sig mer klart för allt fler; att kärleken behöver praktiseras, ökad enhet uppnås, mer samverkan.

Vägen är också det som ibland kallas för "1:a invigningen" för mänskligheten, som handlar just om själsmedvetandets födelse i hjärtat.

Också om Kristussymbolen genom Maria och många andra Modersgestalter (Isis och Tara t ex), hur den mänskliga världen och materien föder fram det större medvetandet genom sig. Också starkt kopplat genom just Jungfrun där vi fortfarande befinner oss ett tag till. Och med de mycket starka energier som pågått under denna period, som förankras, höjer materien (på många nivåer) och frigör Kristus-Själsmedvetandet.

Som alltid med transformerande intuitiva meditationer, helande och stärkande med spännande, upplyftande samtal och undervisning. Mod och glädje att sprida ljuset - stå i det nya vad som än händer!


Tid 2-2,5 tim. Kl 14.00. Pris: 350 kr. Välkommen!
Kommentare


Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page