top of page

12 mars, sönd. Zoom kl. 14.00. Mänsklighetens uppvaknande efter Atlantis! Möta utbytet med Devariket

12 mars, söndag. På Zoom kl. 14.00

Mänsklighetens uppvaknande efter Atlantis!

Lämna astralvärldens lägre inflytande

Möta utbytet med Devarikets överflöd!


Är vi på väg att stegvis få mer kontakt med devavärlden (änglariket) igen? Detta efter civilisationen Atlantis´ slutgilitga fall 12 000 år sedan, en lång resa för mänskligheten.


Kan vi nu frigöra oss mer från detta gamla inflytande? Den gamla astrala världen och ”månmedvetandet”. För att gå in i vår tids sol-medvetande, dvs vårt själsmedvetande och högre energier. Där också devakontakten kommer att spela en central roll för vår utveckling, berättar den tidlösa visdomen.


Idag belyser vi också fler viktiga områden kring våra höljens natur, ”spegelvärlden” och månens upplösning. Hur vi behöver erövra vårt högre sinne och själsljuset. Vi fortsätter också belysa sammanhanget kring viljeenergin och samtidigt kärleksenergin och deras uttryck genom högre världar till den mänskliga. Hur viljeenergin ökat markant i vår tid och ska ses som ett viktigt instrument i den nya tiden för ökad omvandling.


Som vanligt med starka, påfyllande intuitiva meditationer och helande. Upplysande undervisning med gemenskap och mod att skapa det nya med hjärta och mental klarhet!

Också med inkoppling kring Fiskarnas fullmåne som tar plats lite senare.


Tid 2-2,5 tim. Kl 14.00. Pris: 350 kr.Comments


Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page