Ljus och medvetenhet

Även om vi inte direkt märker det eller tänker på det, så går vi in i en högre frekvens av medvetenhet. Det är som att gå in genom portar av ljus, för medvetande = ljus. Vi är alla på väg. Inte härifrån, men till en större förståelse och kärlek. Vi är här, mitt i vardagen, och höjs samtidigt upp till en annan frekvens inom oss själva. Det är bl.a därför det är så turbulent emellanåt, för oss alla. Friktionen ökar när ljuset lyser upp gamla skuggor och sprickor i vårt inre. Men vi går stadigt framåt, och blir ljuset mer och mer. Den här fina ljusportalen hittade vi på Södermalm en vanlig tisdag :)

Fest igen

Vi firar sensommar och de specifika energier som når oss alla just nu. Det är bara att ta tillvara och låta sig utvecklas mer och mer. Vi mediterade förstås och kalasade... Slurp. Alla kom inte med på bild, men några råkade sitta stilla, så bra! Se hur vår katt Sofia njuter av allt gos... Grädde fick hon också. En bild till! En sånt här solkalas måste ju avnjutas länge :)

Formulera energi

Hösten börjar ta fart! Dags att planera och formulera. I det senaste nyhetsbrevet för augusti, försöker jag (som vanligt) formulera den nya energin. Det kräver dock sitt fokus. Hur gör man ord av energi? Hur förklarar man Ljusfältets realitet? Vad är viktigast att få fram? Om du inte har läst nyhetsbrevet som vi skickade ut häromdagen, så kan du alltid beställa det av oss. Så får du det på mail. Både Mikael och jag skriver om frekvenshöjningar, globala som individuella, och hur vi kan utvecklas med dem. En hjärtefråga för oss :)

Pippi Power

Fick besök av vår underbara dotter Sara nyligen. Hon dyker alltid upp och inspirerar oss (och typ alla) med sin fria, rörliga, kärleksfulla inställning till livet. Världen öppnar sig alltid lite mer under en träff med henne. Knepigt blir lätt. Vardagen blir kul. För henne finns i stort sätt bara möjligheter. Hon har Pippi Power helt naturligt. Ett tips! Det finns en väldigt bra bok med just det namnet: Pippi Power. Skriven av danskan Gitte Jörgensen. Den är slutsåld sedan några år tillbaka, men om du snubblar över ett ex på en loppis eller så, så ta tillfället köp :)

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991